Jaké programy pro auditory? - Zelenka, I.
Počítače a ich programové vybavenie ako predmet skúmania audítorov a ako nástroj revízie. História používania počítačov pri práci revízorov. Programy pre riadenie revíznej činnosti, a pre samotnú revíziu. Identifikácia a predspracovanie požadovaných dát, prenos dát, preformátovanie a logický preklad dát.