Az informácio-technológia helyzete és gazdasági kérdései az üzemgenntartásban. - Zöldréti, A.
Využitie výpočtovej techniky v podnikovom hospodárstve. Počítačová podpora vo výrobnom procese, v príprave výroby a v obchodných činnostiach. Poznatky z výskumu v maďarských podnikoch. Najvyššia efektivita informačnej technológie v stredných podnikoch. Vplyv výpočtovej techniky na plánovanie a riadenie, efektívne spracovanie informácií, lepší prehľad o hospodárení s náhradnými súčiastkami a pod.