Situation financiere des entreprises: les effets d'une amélioration des fonds propres. - Matray, L.
Malým a stredným podnikom chýbajú vlastné fondy. Zlepšenie finančnej situácie francúzskych podnikov a jej porovnanie s inými krajinami. Zlepšenie vlastných fondov podnikov má veľmi kladný vplyv na ekonomiku. Posilnenie vlastných fondov prináša zlepšenie vzťahu banky k podniku. (Revue d'économie financiere 1992, č.20.).