Wettbewerbssituation und Unternehmenserfolg. Empirische Analysen. - Hildebrandt, L.
Výskum štruktúry pôsobenia faktorov úspechu - relatívnej kvality produktu, trhovej účasti, na rentabilitu podniku na báze štúdia päťročných zmien s využitím údajov databanky PIMS. Štruktúra kauzálneho modelu faktorov úspechu. Hypotézy, dáta a špecifikácia kauzálneho modelu. Priame efekty základných a moderovaných premenných u obchodov vo vzťahu k podielu na trhu.