1992 Annual QA/QC services directory.
Rozsiahly zoznam amerických a zahraničných podnikov a organizácií poskytujúcich konzultačné, vedeckovýskumné, projektové a technické služby, ako aj vzdelávanie a sprostredkovanie kádrov pri implementácii a zlepšovaní programov a systémov starostlivosti o akosť a riadenie akosti produkcie. Popis činnosti. Služby špecializované na konkrétne odvetvia. Register podľa odborov a podľa štátov.