Inside the Baldrige award guidelines. Category 3: strategic quality planning. - Marquardt, I.A
Rozbor požiadaviek kategórie 3 o strategickom plánovaní akosti zo Súboru kritérií pre udelenie Baldrigeovej ceny akosti USA. Americké firmy a organizácie si robia rozbory podľa kritérií ceny na vyhodnotenie výsledkov vlastnej činnosti. V kategórii 3 sa hodnotí, do akej miery podnik dosiahol integráciu svojho systému totálneho riadenia akosti TQM so strategickým plánom. Návod na spracovanie požiadaviek kritérií v kategórii 3.