Kosten- und Leistungbeurteilung von Qualitätssicherungssystemen. - Wildemann, H.
Optimalizácia manažmentu nákladov na kvalitu. Nové začlenenie nákladov. Orientácia nákladov na kvalitu na budúcnosť a výrobu. Motivácia ku kvalite. Opatrenia systémov na zabezpečenie kvality. Ukazovatele zaistenia výnosu a k optimalizácii nákladov. Vytváranie predpokladov pre kvalitnú produkciu. Bilancia kvality (náklady, výnosy, náklady na chyby atď.).