Na otázky odpovedá Ivan Bureš. - Bureš, I.
Odpovede na otázky, ako vyberieme a vyškolíme predajný personál, z čoho pramení sebavedomie z odbornosti a pripravenosti. Štyri tematické oblasti výcviku predajcov: tovaroznalectvo, technika predaja, psychológia komunikácie so zákazníkom a automotivácia. Význam zohľadňovania ľudského faktora pri obchodnom jednaní.