Ismerettechnológiai rendszer a kereskedelmi hitelek elbírálásához. - Duchessi, P.
Analýza finančnej situácie podniku - predaj, podnikový zisk, čistý dôchodok, náklady na administratívu, fungujúci kapitál a cash-flow. Charakteristika expertných systémov. Práca systému s údajmi. Využitie expertného systému CLASS na analýzu obchodného úveru. Analýza 3 komplementov úveru: hospodárnosť, dôchodkovosť, likvidita. Nevýhody expertného systému CLASS.