Od laptopu k pentopu. - Marek, František
Aby sa prenosné modely osobných počítačov (laptop) ešte viac priblížili k potrebám používateľov, začínajú sa namiesto klávesnice používať elektronické perá umožňujúce priamy ručný záznam na dotykovú obrazovku počítača. Popis zariadení tohto modelu počítačov - pentopov.