Manažery a manažeři. - Lacko, Peter
Charakteristika nadstávb operačného systému (file manager). Nástup klasických programov tohoto typu v národnom prostredí (Norton Commander a i.). Programy HH Manager a verzie programu M602. Charakteristika programu M602, jeho funkcií a nových doplnkov. Nové možnosti M602LAN.