Rechnergestütztes Produktionsmanagement. PPS-Systeme sind keine Management-Informationssysteme. - Gronau, N.
Rozvoj a obsah funkcií systému plánovania a riadenia výroby. Príčiny nepoužiteľnosti tohto systému ako informačného systému riadenia. Požiadavky na počítačovo podporovaný manažment výroby. Integrovaná počítačová podpora rozhodovania a riadenia výroby. Podnikovohospodársky model ako základ počítačovej podpory riadenia výroby. Tvorba informácií z vnútorných a vonkajších zdrojov. Architektúra počítačovo podporovaných pracovísk. Ergonomické požiadavky na dané pracoviská.