Werkstattorientierte Produktionsunterstützung. Planen, Programmieren und Prüfen in der Werkstatt. - Bullinger, H.J
Informačný systém na podporu výroby v dielňach: NC programovanie a riadenie, riadenie výroby a zabezpečovanie kvality. Využitie komponentov CIM. Rastúca úloha výrobných technikov a nároky na ich ďalšie vzdelávanie. Programovanie orientované na dielňu. Využitie elektronických riadiacich systémov. Kontrola kvality na dielni.