Intergenerational trade, longevity, and economic growth. - Ehrlich, I.
Rozvoj generačného modelu. Význam ľudského činiteľa ako hybnej sily rastu a úspechu firmy. Materiálový a duchovný vklad jednotlivých generácií v rámci rozvoja rodinného podniku. Teória "demografického prechodu". Neoklasické modely rastu. Analýza motivačného zamerania starej a novej generácie na smery a formy rozvoja firmy.