Common knowledge. - Geanakoplos, J.
Definícia pojmu obecné a interaktívne povedomie, zavedeného v r. 1976 ako ústredný element ekonomickej teórie. Verejné udalosti a obecné povedomie. Analýza dôsledkov prijatia hypotézy o tom, že udalosti, konanie, optimalizácia a racionalita sú obecným povedomím pre ekonomické správanie sa. Sila hypotézy o existencii obecného povedomia a jej význam pre ekonomickú vedu. Výhody interaktívneho povedomia.