Infrastructure investment and economic growth. - Munnell, A.H
Verejné investície a ich podiel vo verejne prospešných podnikoch (t.j. v nevojenskej a nebytovej sfére) v USA. Úloha ekonómov v procese rozhodovania v tejto oblasti. Verejné investície a výrobný proces. Otázka vplyvu rastu investícií do infraštruktúry na celkový ekonomický rast.