Reformbestrebungen im schweizerischen Investmentrecht. - Heilmaier, R.
Švajčiarske investičné právo, jeho zmeny a reakcie na situáciu v ES. Oddelenie správy fondu a inštitúcií, ktoré uschovávajú majetok fondu. Odborná kvalifikácia v investičných spoločnostiach. Štruktúra fondu (fondy s obmedzenou platnosťou, otvorené fondy nehnuteľností). Rozdelenie podľa skupín rizika. Informácia majiteľa podielov. Zverejnenie ceny podielu.