Existence of equilibria in the presence of increasing returns. A synthesis. - Bonnisseau, J.-M
Návrh syntézy dvoch teórií, ktoré sa vyskytujú v literatúre a ktoré sa týkajú existencie rovnováhy v ekonomikách s nekonvexnými produkčnými množinami. Podľa prvej teórie sa výrobca spravuje pravidlom okrajového oceňovania a podľa druhej teórie sa spravuje všeobecnými pravidlami oceňovania s viazanou stratou. Existencia rovnováhy krajového oceňovania sa dedukuje z existencie výsledku pre pravidlá oceňovania s viazanou stratou.