<La> demande de raccordement téléphonique une étude économetrique. - Villa, P.
Ekonomicko-historická štúdia. Špecifický výskum tradičnej ekonometrie. Využitie ekonometrických modelov na úrovni makroekonomickej. Dve základné periódy rozvoja telefonického spojenia. Spojenie domácností a podnikov. Telefonické sadzby. Testovanie modelov spojenia. Ponuka nových liniek. Rozvoj telekomunikačnej technológie a kapitálové náklady.