Knowledge and equilibrium in games. - Brandenburger, A.
Zdôvodnenie aplikácie teórie hier v rôznych ekonomických odboroch. Teória "nekooperatívnej hry". Analýza rozhodovania každého hráča v strategickej ("interaktívnej") situácii - interaktívna teória rozhodovania. Podstata teórie hier. Hry pre jedného hráča a pre skupinu hráčov.