Rationality in extensive - form games. - Reny, P.J
Päť základných častí extenzívnej formy hier. Popis jednoduchého typu hry extenzívnej formy za účasti len dvoch hráčov majúcich dokonalé informácie. Stratégia spätnej indukcie - paradoxy a riešenia. Otázka racionálneho správania sa v extenzívnej forme hier. Všeobecné dôsledky pre teóriu hier.