Nový informační systém o výsledcích vědy a výzkumu INRES. - Hrabánková, M.
Charakteristika systému INRES, ktorý ako nový informačný systém umožňuje operatívny zber a komerčné využívanie informácií o vedeckotechnickom rozvoji doma a v zahraničí. Charakteristika subsystémov INRES: výsledky českého výskumu, porovnanie výsledkov v Čechách a v zahraničí, prehľad databáz, výberové informácie trhového charakteru s možnosťou komerčného využitia.