Zemědělské informační systémy v zemích západní Evropy. - Vrana, I.
Možnosti poskytovania informácií vo verejnej informačnej videotextovej službe VIATEL, ktorá začína svoju činnosť na území ČR od októbra 1992. Charakteristika Videotexu v západnej Európe a rastu počtu používateľov poľnohospodárskych informačných služieb.