<Le> territoire de l'économiste: marché et société marchande. - Frydman, R.
Inštitucionálne formy trhovej spoločnosti. Teória trhovej ekonomiky. Trh ako spoločnosť, ekonomika a výskumný ekonomický program. Úloha cien v trhových vzťahoch. Sociologický model výskumu trhového systému. Klasická ekonomická škola. Program ekonomického vedeckého výskumu. Analýza produkcie trhovej spoločnosti.