Aké bolo kolektívne vyjednávanie medzi vyššími odborovými orgánmi a organizáciami zamestnávateľov v r. 1992. - Vladárová, Marta
Právne aspekty kolektívneho vyjednávania. Nadradenosť kolektívnej zmluvy vyššieho stupňa podnikovej kolektívnej zmluve. Záväznosť kolektívnej zmluvy. Nesprávna interpretácia platných právnych predpisov. Vzťah kolektívnej zmluvy vyššieho stupňa a generálnej dohody. Platnosť a účinnosť kolektívnej zmluvy. Zvýhodňovanie členov odborových organizácií. Kolektívna zmluva a formy vzťahov medzi odbormi a zamestnávateľmi.