Menschliche Arbeit aus betriebswirtschaftlicher Sicht. - Heinen, E.
Porovnanie významu ľudskej práce v rôznych koncepciách ekonomiky podniku: v Gutenbergovej paradigme, v rámci scientific management, normatívneho prístupu, hnutia human relation a v systémovom prístupe. Interpretácia problému cez ideálne typy, faktorový prístup (práca ako faktor výroby) a prístup orientovaný na rozhodovanie a jeho možnosti.