Stratégia zlepšovania rentability. - Glatz, H.
Posledný zo série informatívnych článkov na podporu uplatňovania MTM v ČSFR. Produktivita kapitálu ako nový strategický zámer. Sprehľadnenie výpočtu nákladov pomocou porovnávania. Priebežné časy ako kritická veličina. Nová orientácia vo výkonnosti hospodárstva. Od "Push" k "Pull" (od "tlačenia" k "ťahaniu"). Nový štýl práce. CPI (Capital Produktivity Improvement) - rozsiahla koncepcia Nemeckého združenia MTM.