Základné práva a povinnosti zamestnávateľa a zamestnanca u nás a v zahraničí. - Barancová, Helena
Pohľad na právnu úpravu práv a povinností účastníkov pracovného procesu u nás a v zahraničí. Dispozičná právomoc zamestnávateľa. Charakteristika pracovného záväzku zamestnanca. Niektoré konkrétne povinnosti zamestnanca. Povinnosti zamestnávateľa.