VOMP a vállalatorientált menedzserképzés integrált modellje. - Poór, József
Spojenie poradenstva a manažérskeho vzdelávania. Príprava vedúcich pracovníkov jedného podniku, zohľadňujúca špecifické potreby daného podniku. Výber poslucháčov. Plánovanie programu a obsahu výučby.