Absolventi škol s novými právy. - Jouza, L.
Novelizovaný zákon ČNR č. 9/1991 Zb. vytvára podmienky pre čo najširšie uplatnenie absolventov škôl v praxi a pre zvýhodnenie zamestnávateľov, ktorí ich budú zamestnávať. Kto je absolvent, ako sa majú uzatvárať zmluvy medzi zamestnávateľom a absolventom a aké výhody získava zamestnávateľ. Písomné dohody medzi zamestnávateľom a úradom práce ako podmienka pre poskytnutie finančného príspevku.