<An> analysis of local labour market wage differentials. - Deilly, B.
Prezentovanie ukazovateľov prispôsobovania miezd, ktoré sa opierajú o údaje výšky miezd v jednotlivých prípadoch, pre šesť trhov pracovných síl vo Veľkej Británii. Porovnanie vplyvov skúseností pracovných síl, vzdelania a členstva v odborovej organizácii. Použitie merných čísiel na rozloženie sledovaných rozdielov v mzdách medzi miestnymi trhmi prac. síl.