Gazdasági rendszerváltozás és az emberi eröforrás. - Trethon, F.
Príčiny nezamestnanosti v podmienkach prechodu k trhovému hospodárstvu. Politika zamestnanosti v Maďarsku. Faktory utvárania pracovných miest. Optimálne využívanie ľudských zdrojov a hospodársky rast. Možnosti zníženia nezamestnanosti. Význam infraštruktúry.