Geographical variation in female labour force participation: An application of multilevel planning. - Ward, C.
Skúmanie vplyvu geografického územia na stav zamestnanosti žien, rozdiely v zamestnanosti na plný a čiastočný úväzok. Premenné - príslušnosť k určitej etnickej skupine, jednotlivé životné štádiá - ako faktory ovplyvňujúce zamestnanosť žien. Skúmanie týchto faktorov z hľadiska ich vplyvu na priestorové rozdiely v zamestnanosti.