K vymedzeniu flexibility trhu práce a jej hlavným bariéram. - Košta, Ján
Obsah pojmu flexibilita trhu práce. Rozdielne prístupy zamestnancov a zamestnávateľov. Pracovné práva a flexibilita trhu práce. Miera neistoty v príslušnej oblasti trhu práce. Bariéry pružnosti trhu práce. Mzdové otázky trhu práce. Pracovné náklady okrem miezd. Regulácia trhu práce a zamestnanosti. Ponuka práce. Problém nezamestnanosti.