Problémy zamestnanosti v agrárnom sektore na Slovensku po roku 1990. - Námerová, I.
Vývoj zamestnanosti na Slovensku po r. 1990. Regionálna diferenciácia nezamestnanosti. Vzťah miestnej samosprávy a poľnohospodárskeho podniku na príklade Šamorína. Vývoj zamestnanosti v poľnohospodárstve. Zmeny v zamestnanosti v rôznych typoch podnikov. PD sú aktívnejšie v uvoľňovaní pracovníkov ako ŠM.