Termelés és munkakereslet részleges adagolás mellett. Empirikus vizsgálódás. (A házilagos házépítés esete). - Galasi, P.
Charakteristické rysy trhu práce v súčasnom období v Maďarsku. Nezamestnanosť, nedostatok peňazí spôsobuje netypické spôsoby zamestnanosti. Na príklade výstavby rodinných domov a získavania pracovných síl pre tieto stavby poukázané na tri možnosti zamestnania: platené pracovné sily, práca členov domácnosti, recipročná výpomoc pri stavbe. Miera zníženia nezamestnanosti týmto spôsobom.