Labor migration in Europe. Experiences from Germany after unification. - Raffelhüschen, B.
Výskum účinkov odlišných ekonomických podmienok na migráciu pracovnej sily na príklade zjednoteného Nemecka. Model jedného životného cyklu pracovníka so spotrebiteľskou suverenitou s ohľadom na výber regiónu pre odvodenie migrácie v budúcnosti. V dôsledku nedostatočnosti údajov o migrácii východ-západ len ilustratívne výsledky, s určitým limitom použiteľné ako hrubé ukazovatele budúcej migrácie medzi východnou a západnou Európou.