Egy lehetséges terápia föbb dimenziói. - Mátyási, S.
Charakteristické znaky nezamestnanosti v Maďarsku. Prostriedky riešenia nezamestnanosti. Úrovne znižovania nezamestnanosti (celoštátna, regionálna, individuálna). Koncepcia alternatívnej politiky zamestnanosti. Psychologické aspekty riešenia problémov nezamestnanosti.