OECD study projects rise in unemployment in 1992.
Štúdia OECD z júla 1992 predpokladá ďalšie zvyšovanie nezamestnanosti v členských štátoch až po r. 1993, kedy sa očakáva jej mierny pokles. Zvýšenie nezamestnanosti na 30 miliónov v tomto roku dosahuje zatiaľ najvyššiu úroveň od r. 1983. Rozbor pôsobiacich hospodárskych mechanizmov a dopady na efektívnosť trhu práce. Vývoj v jednotlivých skupinách zamestnancov. Údaje o nezamestnanosti v štátoch OECD, štátoch strednej a východnej Európy a v ďalších priemyslovo vyvinutých krajinách.