Sociálnoekonomické problémy nezamestnanosti. - Benčo, Ján
Vymedzenie pojmu nezamestnaný človek. Rozlíšenie jednotlivých druhov nezamestnanosti: frikčná, štruktúrna a cyklická. Ľudské, sociálne a psychologické straty, ktoré so sebou prinášajú obdobia trvalej nedobrovoľnej nezamestnanosti. Úlohy úradov práce.