Subsidization and stabilization: optimal employment policy under aggregate uncertainty. - Puhakka, M.
Úvahy o neustálom narastaní nezamestnanosti. Stabilizácia politiky ako základná podmienka rozvoja ekonomiky. Optimálna nezamestnanosť. Sociálne zabezpečenie v nezamestnanosti. Bilancia štátneho rozpočtu. Ekonomická stabilita a zamestnanecká politika. Úroveň rozvoja výroby a obchodu v závislosti od úrovne nezamestnanosti.