Ansätze zu einer konzeptionellen Weiterentwicklung der Raumordnungspolitik in Deutschland und Europa. - Kistenmacher, H.
Uplatňovanie aktívnej politiky priestorového usporiadania v európskom rámci - otvorenie sa voči Východu. Požiadavky na účinnú koordináciu priestorového usporiadania v plánovaní dopravy. Analýza správy o priestorovom usporiadaní za r. 1991 z hľadiska priestorových aspektov pre celé Nemecko. Použitie prostriedkov dôležitých pre priestorové usporiadanie v nových spolkových krajinách.