Community competition policy and economic and sozial cohesion. - Marques, A.
Schémy koordinácie regionálnej pomoci ES a monitorovanie horizontálnej a sektorovej pomoci podnikom. Geografická koncentrácia pomoci na územia, ktoré si vyžadujú pomoc. Regulačné opatrenia na poskytovanie pomoci. Diferenciácia integrity pomoci.