Community regional policies for the 1990s. - Hall, R.
Posudzovanie regionálnych disparít v príjmoch jednotlivých regiónov ES. Jednotný európsky zákon ako základ odbúravania disparít, voľného toku kapitálu, tovarov, služieb a ľudí. Reforma v r. 1988 a Európsky fond pre regionálny rozvoj (ERDF). Integračné snahy v Európe - hospodárska a peňažná únia. Regionálna politika ES v 90. rokoch.