<Ein> verhaltensorientiertes Konzept zur Auswahl von Fördergebieten in der regionalen Strukturpolitik. - Gräber, H.
Stanovenie potrieb podpory pri uplatňovaní spoločenskej úlohy "Zlepšovanie regionálnej hospodárskej štruktúry" v rôznych oblastiach politiky. Rozpracovanie hlavných rozdielov. Koncepcia výberu území vyžadujúcich podporu. Orientácia regionálnej štruktúrnej politiky na vyrovnávanie úrovne. Reakcie jednotlivcov a domácností na regionálne problémy.