Komponenten einer Neuordnung der Raumordnungspolitik angesichts veränderter Rahmenbedingungen. - Eckey, H.F
Zmeny požiadaviek na priestorové usporiadanie v súvislosti so zjednotením Nemecka. Komponenty nového usporiadania politiky priestorového usporiadania. Kritériá na posudzovanie ekonomickej výkonnosti regiónov. Nositele a organizácia priestorového usporiadania. Nástroje politiky priestorového usporiadania.