Perspektiven der räumlichen Entwicklung in der neuen Bundesländern. Stellungnahme zu ausgewählten Problemen des Raumordnungsberichts. - Kind, G.
Rámcové podmienky priestorového rozvoja v nových spolkových krajinách. Situácia na trhu práce. Spôsoby a podmienky hospodárskeho rozvoja. Rámcové podmienky priestorového rozvoja v demografii. Rovnováha životných vzťahov nových spolkových krajín. Predstavy o priestorovom usporiadaní pre bývalú NDR.