Regional impact and policy responses to the single European market. - Kleyn, W.H
Hlavné faktory, ktoré ovplyvňujú ekonomické postavenie regiónov v Európe, nová medzinárodná štruktúra. Politika odrážajúca nové zoskupenie ekonomických síl, pohľady na nové prístupy v regionálnej politike v Holandsku. Zmeny v priestorovej štruktúre a perspektívy regiónov.