Regionale Entwicklungspotentiale und -engpasse in den neuen Ländern. - Irmen, E.
Vykazovanie potenciálu resp. problémových miest rozvoja v rozvojových regiónoch nových spolkových krajín v SRN, ako aj regionálnych disparít. Nástroje resp. opatrenia na využívanie potenciálu k riešeniu problémov nedostatku a odbúravaniu existujúcich disparít.