Zukünftige Wettbewerbsfähifkeit der Regionen in der ehemaligen DDR. - Eckey, H.F
Vymedzenie regionálnych diagnostických jednotiek pre analýzu čiastkových území v NH. Možnosti posudzovania budúcej konkurencieschopnosti regiónov, kritériá hodnotenia. Možnosti znázornenia regionálnych lokalizačných profilov pre sledované regionálne jednotky.